Zgodba inkubiranca

Gašper Premože

Industrijski oblikovalec, ki je vedno v pogonu

Oblikovalec, ki je na Kickstarter platformi predstavil leseni totem v obliki jajca in nalivno pero Eureka. Že od otroških let si je želel narediti svoje nalivno pero, ki bi bilo točno takšno kot si ga želi sam. Kasneje, ko je začel pisati dnevnik, je ugotovil, kako močan potencial ima pisanje za samorefleksijo in osebnostno rast. In tako je naredil nalivno pero, ki je namenjeno prav pisanju dnevnika. Temu primerno je tudi oblikovano in izdelano, tako da zadostuje specifičnim potrebam pisanja dnevnika.

Z novo zasnovanim nalivnim peresom je tudi sodeloval in dosegel prvo mesto na natečaju Startup vikend Pokolpje 2018. V načrtu ima tudi izdelavo igrače, ki bo otrokom pomagala graditi sposobnost osredotočanja ob zabavni igri.

Sodelovanje z inkubatorjem

Pred dvema letoma, ko je nastajal projekt Eureka Pen, je začel sodelovati s Podjetniškim inkubatorjem Kočevje. „Pomagali so mi poiskati ljudi, ki so imeli v poslu več izkušenj na področjih, o katerih nisem vedel ničesar. Zagotovili so mi podporo, ko sem spravil izdelek na trg. Vesel sem bil podpore. Moja skupina ni bila izkušena na področjih, ki sem jih moral pokrivati z novim projektom, zato so bila svetovanja ter podpora ljudi in inkubatorja bistvena, da sem projekt speljal kot sem želel."

"Vsak, ki želi stopiti na podjetniško pot, potrebuje ob sebi podporo ljudi, ki so to pot že prehodili ter vedo za mnoge nevarnosti in priložnosti, ki jih sam ne vidiš. Zavedanje, da ne veš vsega in da obstaja znanje, ki ga lahko dobiš, je loj za posel. Če se rad učiš, če znaš sprejeti pomoč in podporo, potem je pot podjetništva obvladljiva,“ je pojasnil Gašper Premože.Sodelovanje inkubatorja

Iskanje finančnih virov

Povezovanje z zunanjimi strokovnjaki

Prijava na razpise in poročanje

Postopki za ustanovitev podjetja

Osnovno davčno in računovodsko svetovanje

Povezovanje s potencialnimi kupci

Pregled zastopniških pogodb

Oblikovanje poslovnega modela

Zaščita modela/blagovne znamke

Prijavite se na inkubatorjeve e-novice:

Nismo eni tistih, ki vam redno polnijo vaš inbox.
Od nas boste prejeli novice približno enkrat na dva tedna.

Podjetniški inkubator Kočevje
Novomeška cesta 16
1330 Kočevje, Slovenija

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Najdete nas tudi