Zgodba inkubiranca

Strong AS Wood,
Aljaž Štemberger 

Inovativne lesene fitnes naprave za boljšo vadbo

Trener in inovator, ki že 25 let deluje kot strokovni delavec v športu. Njegova športna pot se je začela v klubu borilnih veščin, že več kot 20 let pa vodi fitnes center v Kočevju. V dolgoletni karieri je velikokrat naletel na poškodbe mišic, pa tudi sam je imel s tem težave. Prav zaradi tega se je posvetil pravilni mišični vadbi z vidika anatomije.

Z željo, da ponudi svojim strankam vsestransko kvalitetno vadbo brez možnosti poškodb je izdelal leseno multifunkcijsko napravo za fitnes Strong AS Wood All-Fit leseni veslač, ki združuje več naprav skupaj. Leseni veslač za posameznika ni zahteven za uporabo, saj je prilagodljiv in lahko vsak uporabnik na napravi izvaja vaje. Na njem je možno opraviti več kot 50 vaj za celotno telo. Poleg veslača je Aljaž Štemberger še inovator različnih rekvizitov za fitnes, ki so izdelani iz naravnih materialov. Njegova želja je izdelovati uporabne izdelke iz ljudem prijaznih materialov, da bi vadili na čimbolj zdrav način.

Ko je Aljaž Štemberger izdelal prvi prototip lesene multifunkcijske naprave za fitnes, je naletel na težave pri trženju, prodaji in ustvarjanju blagovne znamke. Takrat se je po priporočilu znanca obrnil na Podjetniški inkubator Kočevje.

Sodelovanje z inkubatorjem

„Pomagali so mi pri vključitvi v različne mentorske in svetovalne sheme, predvsem projekt SIO (Subjekt inovativnega okolja). Znotraj razpisov so mi omogočili pomoč pri nadgradnji podobe lesenih fitnes naprav, pri embalaži za izdelke ter oblikovanju spletne strani. V veliko pomoč so mi bili pri zasnovi stojnice in prodaje na mednarodnih sejmih, pri registraciji blagovne znamke ter prijavi na razpis Podjetniškega sklada. Podjetnikom, ki se srečujejo z začetniškimi težavami in različnimi vprašanji, je vsekakor zelo dobrodošla pomoč s svetovanji pri razumevanju pogodb, partnerskih sporazumov, pri iskanju poslovnih partnerjev, prodajnih kanalih in ostalih nejasnostih. V Podjetniškem inkubatorju vse to nudijo,“ meni Aljaž Štemberger


Sodelovanje inkubatorja

Prototipiranje izdelkov

Iskanje finančnih virov

Prijava na razpise in poročanje

Celostna grafična podoba

Povezovanje z zunanjimi strokovnjaki

Oblikovanje poslovnega modela

Mednarodna promocija

Pregled zastopniških pogodb

Osnovno davčno in računovodsko svetovanje

Postopki za ustanovitev podjetja

Povezovanje s potencialnimi kupci

Iskanje poslovnih prostorov

Gostovanje spletne strani

Zaščita modela/blagovne znamke

Prijavite se na inkubatorjeve e-novice:

Nismo eni tistih, ki vam redno polnijo vaš inbox.
Od nas boste prejeli novice približno enkrat na dva tedna.

Podjetniški inkubator Kočevje
Novomeška cesta 16
1330 Kočevje, Slovenija

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Najdete nas tudi