Poučno-zabavni december s KUBO robotiko

Škrat KUBO na tehniškem dnevu


Vstopili smo v drugo polovico najbolj veselega meseca v letu. Srečni, da smo z upoštevanjem epidemioloških ukrepov, v letošnjem šolskem letu lahko izpeljali kar nekaj KUBO delavnic... 
 

KUBO classroom 10


V prvi polovici decembra smo razveselili prvošolčke iz Osnovne šole Brežice. Prikupni, prijazni in radovedni 'prvi črvi' so nas navdušeno sprejeli. Na štiri urnem tehniškem dnevu so spoznavali osnove programiranja in uživali v družbi navihanih prigod škratka KUBA, ki se veseli Božiča.

 20211215 slika

 

Vsi, ki si nove KUBO mape še niste shrani, lahko to še vedno naredite. Na voljo je na tej povezavi:

KUBO NAMIG

Vsi tisti, ki ste ljubitelji KUBA vendar ne razmišljate o nakupu robotov, pa lahko novo KUBO mapa uporabite za šolske ali družinske igre na malo drugačen način. Na primer z igralnimi figuricami in kocko. Prepričani smo, da bo tekma izredno napeta ... Le kdo bo prej prišel do Božička? Kaj pa do daril? Z le malo domišljije, bo zabava zagotovljena.

 

Škrat KUBO v Digitalnem središču Slovenije

Razigrana je bila tudi sobota, 11. decembra. Team KUBO robotike se je udeležil dnevov robotike v Ljubljanskem BTCju. V prostorih Digitalnega središče Slovenije smo izpeljali štiri enourne delavnice za različne starostne skupine otrok. Delavnice so bile 'razprodane' in igrivo-poučna ura je prehitro minila.

20211215 slika2

 

Pridružite se veselemu KUBO klubu in nam pišite ali nas pokličite.

 

KUBO Slovenija in Podjetniški inkubator Kočevje

Kontaktni osebi:

Adem Ibrahimović:   GSM: 031 522 379, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Tina Južnič:              GSM: 041 205 195, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Podjetniški inkubator Kočevje
Novomeška cesta 16
1330 Kočevje, Slovenija

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Najdete nas tudi