Išči

Uradna otvoritev predelovalnega centra - kuhinje na inkubatorju

V petek, 20. oktobra, se je vse vrtelo okoli nove kuhinje na inkubatorju oziroma uradno novem predelovalnem centru, ki smo ga ustvarili s pomočjo projektnih partnerjev iz projekta Veriga eko zelišč od Dolenjske do Krasa.

Projekt je sofinanciran iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja. 👏🆕


Naša Polona in Petra iz Razvojni center Kočevje Ribnica sta navdušili z dekoracijo in okusnimi palačinkami, piškoti ter zeliščnimi "koktajli". Obiskal nas je tudi podžupan Andrej Mladenović, ki je povedal nekaj besed. Obiskovalci so si ogledali polnilnico, hladilnico ter kuhinjo, v kateri je zadišalo po slastnih palačinkah.


Dogodek pa smo na inkubatorju izkoristili še za krajše srečanje ekipe, katere del je tudi Ljudska Univerza Kočevje 🔥 Nepričakovano nas je obiskal tudi g. Jabari Smith, ki prihaja iz Južne Amerike in je priznan strokovnjak na področju socialne integracije in osebnega razvoja, s številnimi bogatimi izkušnjami pri delu z manj privilegiranimi ciljnimi skupinami po vsem svetu. Na LUK bo sodeloval pri izboljšanju kakovosti življenja socialnih delavcev. 👏

Bil je lep dan, poln vtisov in pozitivnega razmišljanja, s katerim zremo v prihodnost 💥💪

 

Če vas zanima najem nove kuhinje in kaj ta vse ponuja, pišite na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..  

Da kakšnega podobnega dogodka/novice ali podjetniških delavnic ne izpustite, nas spremljajte na naši Facebook strani, Instagram profilu ali LinkedIn strani

 

Prijavite se na inkubatorjeve e-novice:

Nismo eni tistih, ki vam redno polnijo vaš inbox.
Od nas boste prejeli novice približno enkrat na dva tedna.

Podjetniški inkubator Kočevje
Novomeška cesta 16
1330 Kočevje, Slovenija

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Najdete nas tudi