Išči

Usposabljanje podjetniških mentorjev v Katapultu, Trbovlje

V četrtek, 12. oktobra, 2023, smo se udeležili internega usposabljanja podjetniških svetovalcev, podjetniških mentorjev in start-up mentorjev v Katapultu, v Trbovljah in prišli domov polni vtisov dobrih podjetniških praks. 

Med govorci je bil Jure Knez, ustanovitelj podjetja Dewesoft, ki navdušuje z eksponentno rastjo, predvsem pa s sistemom nagrajevanja in solastništva zaposlenih v podjetju. Gre za odličen primer dobre prakse in vse pohvale za vključevanje lokalnega okolja in ohranjanja proizvodnje v lokalnem okolju. Veliko lokalnih podjetij je vključenih v proces, zaposleni pa imajo občutek, da znatno pripomorejo k uspehu podjetja. Posledično so za to dobro nagrajeni. Ključna je tudi transparentnost. 👏


Vse pohvale tudi Katapultu, ki deluje kot inkubator, specializiran za t.i. "Akrobate s fizičnim produktom". Imajo skrbno načrtovan postopek izbire startupov, ki jim pomagajo in se od njih lahko veliko naučimo tudi mi.
Zahvaljujemo se za gostoljubje in upamo na nadaljnje sodelovanje. 💪💥

 

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT, Javne agencije.

 

Da kakšnega podobnega dogodka/novice ali podjetniških delavnic ne izpustite, nas spremljajte na naši Facebook strani, Instagram profilu ali LinkedIn strani

 

Prijavite se na inkubatorjeve e-novice:

Nismo eni tistih, ki vam redno polnijo vaš inbox.
Od nas boste prejeli novice približno enkrat na dva tedna.

Podjetniški inkubator Kočevje
Novomeška cesta 16
1330 Kočevje, Slovenija

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Najdete nas tudi