Išči

Dosežki in uspehi naših inkubirancev v prvi polovici leta

Tednu pred šolskimi počitnicami namenjamo zanimivostim, uspehom in dosežkom naših INKUBIRANCEV - kar nekaj jih je bilo. Poglejte si jih!

Pa poglejmo kaj so naši inkubiranci dosegli v prvi polovici leta 2021:

Prvi je Rok Rade, vsestranski izvedbeni oblikovalec, bolj poznan pod imenom GRR Grafika. Pred dnevi smo ga ujeli pri delu temnenja avtomobilskih stekel. Postopek zahteva veliko mero natančnosti in predvsem potrpežljivosti. Rok pravi, da se premalokrat sreča s takšnim delom in mu zato včasih tudi spodleti. Dela se loti od začetka, saj pri tako preciznem delu ni prostora za napake. Temnenje stekel nam v teh vročih poletnih dneh lahko znatno pripomore k manjšem pregrevanju avtomobila, sama vožnja v njem pa je veliko bolj prijetna.

Torej, ne gre le za "šmekerski" izgled, za kar je včasih veljalo temnenje stekel, ampak za funkcionalno in uporabno odločitev lastnika avtomobila. Če vas zanima več in bi si želeli svoj avtomobil zatemniti, se obrnite na Roka na email naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali telefonsko številko 040 802 625. Lahko pa obiščete tudi njegovo spletno stran http://www.grr-grafika.si/.

thumbnail FFAD39CF 808B 4465 9B4C 82E57BE1893E

Drugi v vrsti je ekipa Duaviz in njuna zgodba v najbolj priznanem mediju za hiše, gradnjo, opremo in bivanje Hausbau. Za imenom Duaviz se skrivata Miha Janež in Alen Udovč, ki navdušujeta z realističnimi 3D vizualizacijami. Ga ni junaka, ki bi bil 100% o (ne)resničnosti njunih projektov. Pravita, da sta primorana redno prepričevati ljudi, da njune vizualizacije niso slike izvedenih projektov, ampak le ideja. Načrtovanje prostorov in predstavitev projekta strankam se je od takrat, ko so arhitekti z ravnilom risali tlorise in ustvarjali makete iz kartona bistveno spremenilo. O vrhunskih arhitekturnih vizualizacijah, ki zadovoljijo še tako zahtevne stranke, so v članku revije Hausbau klepetali z Miho Janežem. Za celoten pogovor pa si privoščite revijo Hausbau. Fanta, vse čestitke in veselimo se vajinih novih dosežkov. Tudi ekipa Podjetniškega inkubatorja je navdušena nad vajinimi vizualizacijami.  Za ogled njunih projektov obiščite https://www.duaviz.com/ ali ju spremljajte na Duaviz ter na instagramu pod @duaviz3d.


Duaviz
Tretji v vrsti je ekipa Brewwood Craft Brewery, Grega in Domen, ki sta junija v Žalcu prejela 1. nagrado za Naj pivo Slovenije 2021 po izboru slovenskih novinarjev! Nagrado je podelil ZKŠT Žalec v sodelovanju z Inštitutom za hmeljarstvo in pivovarstvo Slovenije ter Gospodarsko zbornico Slovenije. Novinarji so izbrali okus Quercus Alba, Juicy Pale Ale, ena izmed številnih vrst piv, ki jih ponuja Brewwood pivovarna. Primerno je za vse ljubitelje sadnih arom, ki ne marajo klasične pale ale grenkobe v pivu. Če se boste v mesecu avgustu potikali okoli Žalca, pa se le ustavite pri Fontani piv, kjer bo na voljo Brewwood-ov okus Betula Pendula - Witbier (belgijsko pšenično). Za ogled ponudbe in nakup se obrnite kar na spletno trgovino https://brewwood.eu/ ali sledite Brewwood Craft Brewery ali na instagramu pod @brewwoodbrewery. Vesela bosta vaše podpore!
 thumbnail BinaVista OcenPiv M 79

 
Naslednji v vrsti je uspešna zgodba Ekološka kmetija Kocjančič . Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije je za 32. državno prireditev "Festival dobrot Slovenskih kmetij, Ptuj 2021" ocenjevala njihov sir ter skuto in prejeli so kar dve priznanji. Sir je prejel SREBRNO, skuta pa kar ZLATO priznanje, saj je prejela vse možne točke! Priznanja bodo uradno podelili v septembru. Poleg hvalevrednih priznanj se je kmetija Kocjančič uspela priključiti pestri izbiri lokalnih ponudnikov po vseh trgovinah Spar in Interspar. Pred kratkim smo jih opazili tudi v kratkem videu trgovine Spar, do katerega lahko dostopate s klikom povezave: https://www.youtube.com/watch?v=pUAh-SSIiyY Kje kupiti njihove izdelke, sedaj veste. Lepo vabljeni, da jih tudi podprete s sledenjem njihove facebook strani. Družina Kocjančič, vse čestitke za kvalitetno ponudbo in željo po rasti. Veselimo se novih dosežkov.
 kocjancic 500x1000 d11cdbe5

 
 Nekaj besed namenjamo še družinskem podjetju, ki je varjenje piva sprva jemalo kot hobi. Toni, Anže in Miran so obraz danes že dobro poznane blagovne znamke Craft Pivovar MATT. Njihovo kakovost in družinsko vez pa so opazili tudi novinarji Sveta na Kanalu A. V prispevku so jih izpostavili kot primer dobre prakse "koronske krize". Ko so se zaprle terase in so se ljudje zadrževali pretežno doma, so pričeli z dostavo pive na dom. Še boljša pa je bila odločitev o mesečni naročnini. Ljubitelji Matt pive so tako vsak prvi teden v mesecu prejeli paket naročenega priljubljenega okusa na dom. V pester izbor piv pa so seveda dodali pivo Karantena, ki naj bi imela bolj grenak okus, kot ostale. Kako prikladno. Celoten prispevek si lahko pogledate na povezavi: https://www.24ur.com/.../domaca-pivovarna-v-kocevju-s...
Za več informacij o ponudbi in za naročilo piv pa se obrnite kar na https://pivovarna-matt.si/ ali fantom izkažite dodatno podporo na njihovi facebook strani Craft Pivovar MATT ali pa jih sledite na instagramu pod @craftpivovarnamatt.
 Matt 2

 
Še zadnji dosežek inkubirancev v tem tednu (do naslednjič) namenjamo Alešu Žagarju, kreatorju blagovne znamke Natural log house in izdelovalcu hiš iz brun. V mesecu juniju je bil povabljen na Kočevsko-Ribniški forum, kjer je predstavil svojo zgodbo. Ta pa je potem pristala tudi v časniku Finance. Aleš pravi, da je vizija njegovega podjetja, ki ga vodita skupaj z ženo Petro, ta, da ljudem zgradi dom, v katerem se združita unikatnost in narava. Dom, ki je narejen le za njih, po njihovih željah. Dom, ki je svetel, topel in vabeč. Dom, v katerem se bodo ves čas počutili kot eno z naravo. Med pogovorom z novinarko Financ je Aleš poudaril pomembnost dobrega odnosa z ekipo Podjetniškega inkubatorja Kočevje, saj - kot pravi sam - je ravno na ta način dobil prave usmeritve za razvoj in rast podjetja. Od lokalnega okolja pa si želi, da bi se še bolj povezovali in se medsebojno podprli. Celoten njegov govor in pogovor najdete tukaj: https://www.youtube.com/watch?v=0a-SkHdcsmw . Več o hiši iz brun si preberite na spletni strani https://naturalloghouse.si/ ali jih sledite na FB strani ali na instagramu pod @natural_loghouse. Aleš in Petra, veseli smo, da smo lahko del vajine zgodbe in veselimo se novih dosežkov ter preboja na tuje trge!
 206284194 319251886324958 1789533768290807684 n

To pa bi bilo za ta teden glede izpostavljanja naših inkubirancev vse. Ne zamudite naslednje "serije" podobnih objav, ko bomo nabrali še en snop čudovitih zgodb. Spremljajte nas na Facebooku.

Prijavite se na inkubatorjeve e-novice:

Nismo eni tistih, ki vam redno polnijo vaš inbox.
Od nas boste prejeli novice približno enkrat na dva tedna.

Podjetniški inkubator Kočevje
Trata XIV 6a
1330 Kočevje, Slovenija

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Najdete nas tudi