Išči

Ponovno odprte prijave v program #razvijpotencial2021

Prijavi svojo inovativno poslovno idejo do 30. 9. 2021 in prejmi podporo inkubatorja | PRIJAVI IDEJO!

Te zanima, kako za tvojo poslovno idejo pridobiti financiranje, kako se hkrati opremiti z uporabnim podjetniškim znanjem ter dobiti pomoč odličnih strokovnjakov, ki bodo pomagali pri razvoju tvojega poslovanja?

Podjetniški inkubator Kočevje ima do 30. 9. 2021 odprt že 2. poziv, da se vključiš v aktivnosti SIO, kjer ti bodo na inkubatorju pomagali, da bo tvoja poslovna ideja postala uresničena na visoki ravni (seveda, če si pripravljen/a investirati svoj čas ter si želiš prejeti pomoč in usmeritve).

 

V začetku leta 2021 smo objavili javni poziv #razvijpotencial 2021. Prejeli smo 34 poslovnih idej. Zaradi velikega povpraševanja, smo se odločili da poziv ponovno odpremo. Omogočili smo jim preko 800 ur notranjega in zunanjega svetovanja ali mentoriranja. Pridobili so strokovno pomoč na področju razvoja blagovne znamke, trženja, prodaje, video produkcije, fotografije, celostne grafične podobe in marketinga s poudarkom na socialnih omrežjih. Skupaj smo ustvarili nove inovativne izdelke in storitve. S strokovno pomočjo so dvignili prodajo, zasnovali lastne blagovne znamke in postavili spletne trgovine.

Letos torej že drugič odpiramo #razvijpotencial2021 in te vabimo, da prijaviš svojo poslovno idejo. Pomagali ti bomo pri tem, kako za tvojo poslovno idejo pridobiti financiranje, kako se hkrati opremiti z uporabnim podjetniškim znanjem ter dobiti pomoč odličnih strokovnjakov, ki bodo pomagali pri razvoju tvojega poslovanja?

Podjetniški inkubator Kočevje ima do 30.09.2021 odprt poziv, da se vključiš v aktivnosti SIO, kjer ti bomo na inkubatorju pomagali, da bo tvoja poslovna ideja postala uresničena na visoki ravni (seveda, če si pripravljen/a investirati svoj čas ter si želiš prejeti pomoč in usmeritve).
 

Podjetniški inkubator Kočevje je še posebej fokusiran na naslednje sklope:
- nove tehnologije s področja gozdarstva,
- edu-tech (uvajanje novih tehnologij v izobraževanje),
- inovativni izdelki iz lesa (tudi v povezavi z drugimi materiali),
- implementacija kratkih oskrbovalnih verig (lokalna samooskrba),
- robotika in avtomatizacija,
- izboljšava poslovnih modelov in drugih idej (če se nisi našel/našla prej, se zagotovo najdeš v tem ;-)

V sklopu programa #razvijpotencial2021 vam bomo zagotovili svetovanja s strani zunanjih strokovnjakov iz področij, ki jih potrebujete. Povezovali vas bomo s podjetji in ostalimi inkubiranci ter iskali na trgu priložnosti, ki bi vas lahko poslovno zanimale.

Našim inkubirancem pomagamo tudi pri pridobivanju nepovratnih in povratnih finančnih sredstev.

Število idej, ki jih bomo sprejeli v tem 2. pozivu, je neomejeno, a se čas hitro izteka.

Še prej pa vabljen/a na pogovor in kavo na inkubator. Po opravljenem pogovoru in zapisu poslovne ideje bo inkubator sporočil, kdo bo vkljuen v program.

Dodatne informacije: Andrej Mladenovič, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

SIO 2018 19 pasica sofinanciranje NOVA trans

Aktivnosti "Podjetniškega inkubatorja Kočevje" v okviru operacije SIO "KOCEVJE" 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 - 2022, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast..

 

Prijavite se na inkubatorjeve e-novice:

Nismo eni tistih, ki vam redno polnijo vaš inbox.
Od nas boste prejeli novice približno enkrat na dva tedna.

Podjetniški inkubator Kočevje
Trata XIV 6a
1330 Kočevje, Slovenija

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Najdete nas tudi