Išči

Vsa aktualna izobraževanja odslej na eni spletni točki

Podjetniški inkubator Kočevje je posodobil svoj spletni portal kariera.kocevje.siz novo spletno točko “Portal znanja”. Do sedaj so lahko občani na portalu pridobili informacije o prostih delovnih mestih, Kariernem sejmu in Dnevih odprtih vrat kočevskih podjetij.

Namen nove spletne točke je možnost pregleda in prijave nad vsemi aktualnimi izobraževanji in tečaji v lokalnem okolju, ne glede na to, kdo izvaja program. S klikom na povezavo kariera.kocevje.si (portal znanja) bodo zainteresirani tako na enem mestu dobili opis dogodkov in predavateljev, hkrati pa se bodo lahko prijavili na njim zaželen in zanimiv dogodek.

Portal je namenjen tako posameznikom z željo po pridobivanju novih znanjkot tudi podjetjem in zaposlenim, prav tako tudi dijakom in študentom, ki želijo osvojiti dodatna znanja preden se podajo na trg dela. Naportalu so podatki o izobraževanju, tečajih in dogodkih različnih znanj in vsebin. Znanja so razdeljena na tri področja, in sicer podjetniška, digitalna in uporabna znanja. 

Kot je povedal direktor inkubatorja, Marko Stijepič, se je ideja o novi spletni točki porodila iz želje, da uporabnikom olajšajo iskanje informacij o izobraževanju in ostalih izobraževalnih dogodkih zacelotno kočevsko okolje, hkrati pa organizatorjem dogodkov olajšati sistem promocije in vodenja prijav.

Prijavite se na inkubatorjeve e-novice:

Nismo eni tistih, ki vam redno polnijo vaš inbox.
Od nas boste prejeli novice približno enkrat na dva tedna.

Podjetniški inkubator Kočevje
Trata XIV 6a
1330 Kočevje, Slovenija

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Najdete nas tudi