Išči

DNEVI ODPRTIH VRAT KOČEVSKIH PODJETJIH

Kočevska podjetja tudi letos vabijo na Dneve odprtih vrat , ki bodo potekali od 1.  do 9. aprila 2019, kjer vam bodo nazorno pokazali s čim se ukvarjajo, kakšni so njihovi izdelki in storitve. 

Tokrat se bo s svojimi proizvodnimi procesi, tehnologijami in delovnim okoljem predstavilo 20 podjetij, med njimi tudi nova pridobitev v Kočevju, Yaskawa.  Za uspešno organizacijo dogodka so zaželene vnaprejšnje prijave na kariera.kocevje.si, kjer bodo zainteresirani obiskovalci prejeli tudi informacije o podjetjih ter točnih datumih in urah obiska. Lokacije in urniki bodo navedeni tudi v zgibanki, ki jo bodo prejela vsa gospodinjstva v občini Kočevje.

Na Dneve odprtih vrat vabljeni prav vsi občani, še posebej mladi in njihovi straši, saj jim z obiskom v podjetjih želijo približati obetavne poklice, ki jih naše gospodarstvo potrebuje. Marsikdo namreč slabo pozna poklice, zato je še toliko bolj pomembno, da se seznanijo o naravi dela in procesih v delovnih okoljih v mestu, kjer živijo. To je tudi priložnost, da iz prve roke pridobite prve informacije o štipendijah, možnosti opravljanja prakse, študentskega dela in načrtih za zaposlovanje.

Ločeno od odprtih terminov za javnost pripravljajo organizatorjiv sodelovanju s šolami tudi vodene obiskeza učencein dijake.

Organizator že tradicionalnega dogodka je Podjetniški inkubator Kočevje s soorganizatorji: Občina Kočevje, Območna obrtna zbornica Kočevje, Zavod RS za zaposlovanje ter medijska partnerja Radio Univox in TVKočevje.si.

Prijavite se na inkubatorjeve e-novice:

Nismo eni tistih, ki vam redno polnijo vaš inbox.
Od nas boste prejeli novice približno enkrat na dva tedna.

Podjetniški inkubator Kočevje
Trata XIV 6a
1330 Kočevje, Slovenija

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Najdete nas tudi