Išči

Uspešno zaključena konferenca eduTech 2024 v Kočevju

V sredo, 27. marca 2024, je v Športni dvorani Kočevje potekala izjemno uspešna konferenca eduTech 2024, ki jo je organiziral Podjetniški inkubator Kočevje. Dogodek je privabil več kot 200 udeležencev.

 

 

V sredo, 27. marca 2024, je v Športni dvorani Kočevje potekala izjemno uspešna konferenca eduTech 2024, ki jo je organiziral Podjetniški inkubator Kočevje. Dogodek je privabil več kot 200 udeležencev, ki so se zbrali, da bi raziskali in razpravljali o novih trendih ter inovativnih pristopih v izobraževanju z uporabo tehnologij. Konferenco je otvoril Minister za vzgojo in izobraževanje, dr. Darjo Felda.

Konferenca je ponudila bogato izkušnjo s predstavitvami 22 vrhunskih predavateljev, ki so delili svoje dobre prakse, izkušnje in vizije glede prihodnosti izobraževanja. Med govorci so bili tudi tuji gostje iz KUBO Robotics in Arduino Education. Sodelujoči so razpravljali o različnih temah, kot so uporaba tehnologije v učilnicah, prilagajanje poučevanja digitalni dobi, uporaba umetne inteligence v izobraževanju ter številne druge pomembne teme.

Poleg predavanj so udeleženci lahko obiskali tudi Poligon tehnologij - razstavni prostor, kjer je bilo predstavljenih 25 razstavljavcev z najnovejšimi tehnološkimi rešitvami za uporabo v izobraževanju. Razstavljavci, kot so Podjetniški inkubator Kočevje, KUBO Robotics, Makey Makey, AR Varjenje, Sphero Indi, Rangers, Arduino Education, Hiška eksperimentov, Katapult Robotika, Yuno, KOBI APP, Noordung Center (ESERO) in mnogi drugi, so imeli priložnost predstaviti svoje izdelke, tehnologije in storitve ter izmenjati ideje z obiskovalci. Celoten seznam razstavljalcev lahko najdete na spletni strani dogodka.

Konferenca eduTech 2024 je tako nudila odlično priložnost za izmenjavo znanja, mreženje in raziskovanje novih pristopov v izobraževanju. Dogodek je bil odlično sprejet s strani udeležencev in predstavnikov industrije, ki so izrazili navdušenje nad kakovostjo predstavljenih vsebin ter priložnostjo za povezovanje in sodelovanje v prihodnosti.

Za več informacij o konferenci in ogled fotogalerije eduTech 2024 obiščite stran https://inkubator-kocevje.si/edutech/

 

 

 

Aktivnosti za podjetnike se izvajajo v okviru Javnega razpisa Podporno okolje 2023-2025, ki ga delno financira Evropska unija in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR).

 

Da kakšnega podobnega dogodka/novice ali podjetniških delavnic ne izpustite, nas spremljajte na naši Facebook straniInstagram profilu ali LinkedIn strani

 

Prijavite se na inkubatorjeve e-novice:

Nismo eni tistih, ki vam redno polnijo vaš inbox.
Od nas boste prejeli novice približno enkrat na dva tedna.

Podjetniški inkubator Kočevje
Novomeška cesta 16
1330 Kočevje, Slovenija

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Najdete nas tudi