Išči

Prednovoletno srečanje mreže inkubatorja

Smisel inkubatorja je, da povezuje. Našo mrežo pri nas imenujemo kar "Community" in stremimo k temu, da se vsaj 4-krat letno srečamo. Tako smo leto 2023 zaključili s srečanjem mreže v torek, 19. decembra in uporabili tudi novo kuhinjo. Dogodka se je udeležilo skoraj 40 podjetnikov in predstavnikov javnih zavodov ter občine. Veseli smo takšnega odziva in se veselimo novih izzivov v letu 2024.

 

Na dogodku "Community Lunch: Mreženje in izmenjava dobrih praks startup podjetij", ki je potekal v torek, 19. decembra, od 11.00 do 14.00 na inkubatorju, smo gostili inkubirance, mentorje, javne zavode in predstavnike občine. Vsi so tesno povezani v delovanje inkubatorja na različnih projektih.

Predstavili smo jim nekaj ključnih dogodkov in dosežkov iz leta 2023 ter predstavili načrte za novo leto, leto 204. 

Po krajšem uvodu in debati smo jih povabili v novo kuhinjo, ki smo jo realizirali v okviru projekta "Veriga eko zelišč od Dolenjske do Krasa", kjer smo za njih pripravili pogostitev. Sledilo je mreženje, izmenjava dobrih praks in povezovanje. 

Dogajanje si lahko pogledate na spodnjih fotografijah, katerih avtor je Klemen Petrič.

 

 

 

 

Aktivnosti za podjetnike se izvajajo v okviru Javnega razpisa Podporno okolje 2023-2025, ki ga delno financira Evropska unija in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR).

 

 

Da kakšnega podobnega dogodka/novice ali podjetniških delavnic ne izpustite, nas spremljajte na naši Facebook straniInstagram profilu ali LinkedIn strani

 

Prijavite se na inkubatorjeve e-novice:

Nismo eni tistih, ki vam redno polnijo vaš inbox.
Od nas boste prejeli novice približno enkrat na dva tedna.

Podjetniški inkubator Kočevje
Novomeška cesta 16
1330 Kočevje, Slovenija

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Najdete nas tudi