Išči

Osnovnošolci predstavili svoje ideje POPRI 2019

Na tekmovanju POPRI za jugovzhodni del Slovenije, ki je bilo 12.3.2019 v Novem mestu, sta se s svojimi podjetniškimi idejami predstavili tudi dve ekipi devetih osnovnošolcev iz OŠ ob Rinži.

Pri kočevskih mladih nadobudnežih se je porodila ideja o aplikaciji za popolno šolsko torbo in aplikaciji za organizacijo šolskih in obšolskih dejavnosti.  

Žal se ekipi ni uspelo uvrstiti naprej na nacionalno tekmovanje POPRI, ki bo v Gorici, sta pa prejeli številne čestitke petčlanske komisije in ostalih udeležencev.

Po besedah Andreja Mladenoviča iz Podjetniškega inkubatorja Kočevje, je bila to dobra priprava za natečaj KUL ideja Kočevske 2019.

Podjetniški inkubator Kočevje in Občina Kočevje namreč razpisujeta javni natečaj „Kul ideja Kočevske 2019, naj podjetniška ideja za mlade do 18 let“, na katerega se lahko podjetniški navdušenci prijavijo do 15. marca.

Mladi , ki so polni idej, imajo tokrat priložnost uresničiti svoje sanje. Vse kar se jim zdi zanimivo, smiselno, kar si želijo videti na trgu, lahko predstavijo in se potegujejo za zmago.

Namen natečaja je spodbujanje kočevskih osnovnošolcev in srednješolcev do 18 let, da se preizkusijo v podjetništvu. S podjetniško idejo se lahko prijavijo posamezniki ali pa skupine ter jo s pomočjo Podjetniškega inkubatorja poskusijo izvesti. Ideja je lahko proizvod ali storitev iz katerekoli panoge.

Na razpis se lahko prijavijo po elektronski pošti ali osebno na Podjetniškem inkubatorju Kočevje. Za vse dodatne informacije je na voljo Andrej Mladenovič, 041 352 935, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Prijavite se na inkubatorjeve e-novice:

Nismo eni tistih, ki vam redno polnijo vaš inbox.
Od nas boste prejeli novice približno enkrat na dva tedna.

Podjetniški inkubator Kočevje
Trata XIV 6a
1330 Kočevje, Slovenija

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Najdete nas tudi