Nove tematske KUBO mape po vaši meri

Učitelji, sporočite nam svoje želje.

tehiskidan

Vsi KUBO uporabniki in tisti, ki ste se s KUBO robotiko že srečali bodisi na webinarju, tehniškem dnevu ali osebni predstavitvi. Za vas imamo dobro novico :o). Odločili smo se nadgraditi KUBO program. Zavedamo se, da vam bo prav prišla pomoč pri KUBO vsebinah, ki so skladne z učnim načrtom. Ker vam želimo olajšati delo smo se odločili, da izdelamo KUBO mape po vaši meri. Vse kar morate storiti je, da nam sporočite vaše ideje, želje in morda kakšno uporabno smernico. Mi pa bomo prevzeli pripravo vsebine, nalog, rešitev in grafično postavitev novih tematskih KUBO map.

Ena izmed KUBO map, ki je že nastala pod našim okriljem je mapa Gasilec KUBO in okoljevarstvenik. Izdelali smo jo za namen udeležbe na Noči raziskovalcev v Tehniškem muzeju Slovenije.

V kolikor jo želite imeti tudi vi, nam pišite. Poslali vam bomo ves potreben material skupaj z rešitvami. Trenutno imamo v pripravi še nekaj drugih map. Le-te bodo pokrivale različna področja. Od matematike, spoznavanja okolja do spoznavanje poklicev in še mnogo več.

Naša domišljija ne pozna meja. Preizkusite jo.

Adem Ibrahimović 
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. |  | 031 522 379
Tina Južnič Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. |  | 041 205 195

Podjetniški inkubator Kočevje
Trata XIV 6a
1330 Kočevje, Slovenija

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Najdete nas tudi