Išči

18.12.2019: Delavnica prodaje in marketinga - Customer Journey

sreda, 18. december 2019 od 13h do 16h
Podjentiški inkubator Kočevje (Trata XIV 6a, Kočevje)

Naši kupci pri poslovanju ali pri nakupih prehodijo določeno pot, od začetnega zavedanja, prek preferenc do končnega nakupa. Njihovo nakupno vedenje, odločanje in preference glede izdelkov in storitev, ki jih kupijo od nas pa so povezani z izkušnjo, ki jo imajo z nami. Kako načrtovati ta Customer Journey, kaj meriti in kako ga postaviti, da bo učinek na trgu čim boljši, pa pogledamo na delavnici z Aljažem Seliškarjem.

PRIJAVI SE TUKAJ

Delavnica je namenjena tako podjetnikom kot zaposlenim v prodaji in/ali marketingu.

Predavatelj: Aljaž Seliškar je direktor EPiQ in marketinške agencije Directa s 15 leti delovnih izkušenj na področju razvoja marketinga in prodaje. Specializiran je za razvoj poslovnih procesov, implementacijo digitalnih strategij in projektov na področju trženja in prodaje, avtomatizacijo, digitalni marketing iz vsebinskega in tehnično-izvedbenega vidika. S povezovanjem tehnoloških rešitev, izgradnjo kompetenc na področju prodaje, trženjskih procesov in razvojem tržne komunikacije ustvarja rešitve v številnih panogah, med njimi v avtomobilski, medijski, farmacevtski, retail sektorju in storitvenih dejavnostih. Skratka tam, kjer je potrebno zagotoviti učinkovite trženjske pristope in integrirati tehnološke rešitve za celovito podporo poslovanju podjetja. Prav tako izobražuje in svetuje podjetjem na področju razvoja prodajnih strategij in implementacije trženjskih strategij. Certificiran IBM partner za področje marketinške avtomatizacije, član IEDC Alumni.

Dodatne informacije: Andrej Mladenovič, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.


SIO 2018 19 pasica sofinanciranje NOVA trans

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija SIO-Podjetniski-inkubator-Kocevje-2018-19 se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.

Prijavite se na inkubatorjeve e-novice:

Nismo eni tistih, ki vam redno polnijo vaš inbox.
Od nas boste prejeli novice približno enkrat na dva tedna.

Podjetniški inkubator Kočevje
Novomeška cesta 16
1330 Kočevje, Slovenija

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Najdete nas tudi