SIO: Inkubator nudi
podporo podjetnim

Za posameznike, ekipe ali podjetja z inovativno poslovno idejo izvedemo vrednotenje ideje, pomagamo pri izboljšanju poslovnega modela in vključimo v primerne nadaljnje aktivnosti - mentorski program, delavnice in/ali individualna svetovanja. V programih se pospešeno dela na oblikovanju poslovnega modela, testiranju trga in pomoči pri nastopu na trgu.

Pomemben del podpore je namenjen obstoječim podjetjem, ki želijo izboljšati svoje poslovanje, pri tem pa potrebujejo določena specialna znanja oz. pomoč pri postavljanju ideje na trg. Pomagamo preko mentorskega programa ali individualnih ekpertnih svetovanj. Skozi celo leto se v inkubatorju in na ostalih lokacijah vrstijo brezplačni podjetniški dogodki in izobraževalne delavnice, ki postrežejo s primeri dobrih praks, prenosom znanj in mreženjem.

Preverba poslovne ideje

Izobraževalni dogodki

Pomoč pri začetku poslovne poti

Svetovanje za hitrejšo rast

Sodelovanje z zunanjimi strokovnjaki

Spodbujanje podjetnosti na šolah

Aktivnosti Podjetniškega inkubatorja Kočevje v okviru operacije SIO-KOCEVJE-2020-22 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.

Si ne bi mislili, kaj vse potrebujemo na podjetniški poti

Izkoristi vse storitve in pomoč pri snovanju in realizacije svoje poslovne ideje. Pridi na inkubator po razmislek ali zgolj na kavo in pogovor. Postani del skupnosti Podjetniškega inkubatorja Kočevje.

V kolikor vam ekipa inkubatorja ne bo znala pomagati, vam bomo zagotovili pomoč zunanjih strokovnjakov za posamezna področja.

Kontakti

 • Andrej Mladenovič
  Vodja programa SIO

  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
  +386 41 352 935
 • Adem Ibrahimovič
  Delavnice in dogodki

  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Prijavite se na inkubatorjeve e-novice:

Nismo eni tistih, ki vam redno polnijo vaš inbox.
Od nas boste prejeli novice približno enkrat na dva tedna.

Uporabni dokumenti

Zgodbe
inkubirancev

Podjetniški inkubator Kočevje
Trata XIV 6a
1330 Kočevje, Slovenija

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Najdete nas tudi