Išči

Naročilo personaliziranih LESENIH RAVNIL kot darilo prvošolčkom

Prenesi in izpolni NAROČILNICO (.pdf)

Spoštovani,

ne glede na trenutno nastalo situacijo in izzive, ki nam jih prinaša, z vami delimo vznemirjenje, ko bodo jeseni šolske klopi ponovno zasedli novi prvošolčki.

Dovolite, da skupaj poskrbimo, da bo njihov vstop v šolske klopi tako za njih, kot tudi njihove starše nepozaben. 

Prvošolčke presenetite s posebnim darilom dobrodošlice, ki jih bodo spremljala skozi celotno šolsko leto. Personalizirana lesena ravnila bodo tako prvošolcem, kot njihovim staršem, ob vsaki uporabi v mislih vedno znova približala nepozaben prvi šolski dan.

V čem se torej naša lesena ravnila razlikujejo od podobnih izdelkov?

Naše ravnilo je izdelano iz lesa, ki je naravni material, topel, prijazen do okolja, prijeten na otip in biološko razgradljiv. Z nakupom lesenih pripomočkov za učenje pripomoremo k večji ekološki osveščenosti do našega okolja, česar se zaveda že več kot 107 osnovnih šol, ki nam je zaupalo izdelavo personaliziranih ravnil za svoje prvošolce.

Leseno ravnilo z geometrijskimi liki je redni učni pripomoček, ki ga šolarji uporabljajo skozi vsa leta izobraževanja. So trdnejša in kvalitetnejša od ostalih nelesenih ravnil.


Vas zanima, kaj o personaliziranih LESENIH RAVNILIH menijo v slovenskih osnovnih šolah?

Vida Živkovič, šolska svetovalna služba, OŠ Franceta Prešerna Maribor: "Z ravnili smo zelo zadovoljni, seveda nam to zadovoljstvo prenašajo učenci 1. razredov, njihovi starši in seveda učiteljice. Kot sem vam že do sedaj vsako leto sporočala, se nam zdi vaša ideja izvrstna, inovativna in seveda zelo osebno naravnano darilo ob vstopu v prvi razred".

Teja Perme, pomočnica ravnateljice, OŠ Šempeter v Savinjski dolini: "Ravnilc so se učenci zelo razveselili. Pričakala so jih na mizicah in z njihovo pomočjo so se učenci prvič posedli v šolske klopi. Učenci so morali namreč sami prepoznati oziroma prebrati svoje ime na ravnilcu. Ravnilca smo prejeli pravočasno in tudi z naročanjem nismo imeli nobenih težav".

mag. Jasna Munda, ravnateljica, OŠ Središče ob Dravi: "Vaših lesenih ravnilc so bili veseli mnogi: naši prvošolčki in njihovi starši, ki so bili ta dan tudi v šoli, učenci 2. in 3. razreda, pa tudi naši učitelji, ki so jih dobili za darilo (od ravnateljice) na prvi šolski dan. Najbolj pa sem bila vesela jaz, ker so ravnilca kvalitetno izdelana, ker so zelo lična in ker so prispela pravočasno. Ni mi žal, da sem se odločila za ta nakup, ki zagotovo ne bo zadnji. Naj dodam še to, da so v učiteljih in starših vaša ravnilca obudila spomine na čase, ko smo bili tudi mi otroci in smo v šoli imeli takšna ravnilca. Želim vam uspešno delo še naprej in se veselim vaših novih produktov".

Postopek za izvedbo naročila je enostaven:

Pred pričetkom šolskega leta, v prvi polovici meseca julija (najkasneje do 15. julija 2020), posredujte spisek z imeni vaših prvošolk in prvošolcev. 
Personalizirana lesena ravnila vam najkasneje dva dni pred prvim šolskim dnem dostavimo na vašo šolo. 

Izkoristite posebno ugodnost za naročila, ki traja do 20.05.2020:

Za naročila, oddana do vključno 20.05.2020, vam bomo priznali kar 20% popusta. namesto 2,40€ po ravnilu boste plačali le 1,92€.  
Izkoristite ugodnost in z majhno gesto pokažite vašim bodočim prvošolčkom in njihovim staršem, da vam je mar za njihovo počutje na prvi šolski dan.

Dodatne informacije: Nejc Špehar, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. / 040 567 786

Prenesi in izpolni NAROČILNICO (.pdf)

 

Prijavite se na inkubatorjeve e-novice:

Nismo eni tistih, ki vam redno polnijo vaš inbox.
Od nas boste prejeli novice približno enkrat na dva tedna.

Podjetniški inkubator Kočevje
Trata XIV 6a
1330 Kočevje, Slovenija

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Najdete nas tudi